Om oss

REAL Eiendomsforvaltning AS er totalleverandør av tjenester for drift og forvaltning av næringsbygg, boligsameier og boligbyggelag i Nord-Norge. Selskapet eies av Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS (41,6%), Acea Properties AS (33.4%), Haneseth Gruppen AS (20%) og Risvik Management AS (5%).

Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS (KEF) er et 100 % eid datterselskap av R. Kjeldsberg AS.  KEF leverer driftstjenester til næringsbygg, samt til borettslag og sameier. KEF drifter ca. 500 000 m2 næringsareal og har ca. 110 boligforvaltningsoppdrag

Acea er nordnorsk næringseiendomsselskap som har eiendommer Tromsø og Bodø med i overkant 30.000 m2 utleibart areal og ca. 36.000m2 tomt.

Haneseth er et ledende elektrokonsern i Nord-Norge, med 23 selvstendige aksjeselskap lokalisert i hele landsdelen. Fagfeltet spenner seg fra automatisering og driftskontroll, elektro, telekommunikasjon og til sikkerhetstjenester.

Risvik Management AS er 100 % eid av Magne Risvik som har mer enn 25 års erfaring utvikling og forvaltning av eiendom. Risvik er også daglig leder i REAL

REAL Eiendomsforvaltning AS har hovedkontor i Bodø, og selskapet har ambisjon om å bli den beste og mest innovative leverandøren av tjenester innen forvaltning, drift og utvikling av nærings- og boligeiendom i hele Nord-Norge. Vi har en sterk lokal og regional forankring for virksomhet i Nord-Norge som bidrar til å skape et enda bedre produkt for våre kunder og ansatte. REAL har en avdeling i Bodø med tre ansatte som forvalter 3 eiendommer på til sammen 50 000 m2 og en avdeling i Tromsø med 2 ansatte som forvalter 3 eiendommer på til sammen ca. 40 000 m2.

REAL Eiendomsforvaltning AS benytter seg i stor grad av KEF sin infrastruktur, kompetanse og kapasitet.

Les om oss i Avisa Nordland: