fbpx

Vi er et selskap i vekst og er ofte på utkikk etter nye kolleger. Er du kanskje en dyktig og lidenskapelig håndverker/snekker/elektriker/vaktmester som ikke er redd for å ta i et tak? Send oss gjerne en åpen søknad.

Hos oss blir du del av et entusiastisk team som brenner for å tilby den beste kvaliteten, kunnskapen og servicen. I dag har vi lokasjoner i Tromsø, Bodø og Mo i Rana, men vi har hele Nord-Norge som nedslagsfelt. 

Vi har et supert arbeidsmiljø med totalt 15 ansatte fordelt på våre tre lokasjoner og hos oss er det gode muligheter for faglig og personlig utvikling. 

Vil du bli en del av teamet? 

 

Vi ser etter en dyktig og engasjert driftstekniker/håndverker – Mo i Rana

Real Eiendomsforvaltning er en fremoverlent organisasjon som alltid jobber for å levere de beste tjenestene, på kort varsel. På grunn av økt oppdragsmengde utvider vi staben, og vi ser derfor etter flere ivrige arbeidere som ønsker å utvikle seg sammen med oss.

Ønskede kvalifikasjoner

 

Som driftstekniker er du vårt viktigste ansikt utad. Du vil få ansvar for god og praktisk drift av en egen portefølje med bygg, og du vil ha tett kontakt med brukerne av våre tjenester. Du må trives i et hektisk miljø med hyppig kundekontakt.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og en variert stilling i et selskap som opererer i en bransje i rask utvikling. Real Eiendomsforvaltnings Sør har hele Helgeland som nedslagsfelt. Du blir en del av et uformelt og positivt arbeidsmiljø, som er opptatt av erfaringsdeling og som hele tiden jobber for å spille hverandre gode.

Om oss

Real Eiendomsforvaltning Sør AS er et datterselskap av Real Eiendomsforvaltning AS, som igjen er eid av Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS, ACEA Properties AS, Haneseth Gruppen AS og Risvik Management AS. Vi er en totalleverandør av tjenester for drift og forvaltning av næringsbygg, boligsameier og borettslag i Nord-Norge. Selskapet har som ambisjon om å bli den beste og mest innovative innen forvaltning og drift av næringseiendom og boligeiendom i Nord-Norge, og vil derfor bygge opp et bredt faglig miljø innen eiendomsdrift.

CV og søknad sendes til daglig leder Thomas Bohlin på e-post: thomas.bohlin@realef.no Søknadsfrist: 03.10.2021, søknader behandles fortløpende. Oppstart: etter avtale. Ta kontakt på tlf: 994 98 485 hvis du har noen spørsmål vedrørende stillingen.

Thomas Bohlin

Daglig leder

E-post: thomas.bohlin@realef.no
Tlf: +47 994 98 485
Adresse: Smedveien 14, 8610 Mo i Rana

Vi ser etter en dyktig og engasjert eiendomsforvalter/økonomiansvarlig – Bodø

REAL Eiendomsforvaltning AS er totalleverandør av tjenester for drift og forvaltning av næringsbygg, boligsameier og boligbyggelag i Nord-Norge. Selskapets største eier er Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS som forvalter og drifter ca. 750 000 m2 nærings – og boligeiendom.

REAL har ambisjon om å bli den beste og mest innovative leverandøren av tjenester innen forvaltning, drift og utvikling av nærings- og boligeiendom i hele Nord-Norge. Selskapet har en avdeling i Bodø som forvalter ca.130 000 m2 med nærings -og boligeiendom og en avdeling i Tromsø som forvalter ca. 50 000 m2 med nærings – og boligeiendom. Nylig etablerte REAL seg med en lokasjon i Mo i Rana.

For den rette kandidaten tilbyr vi en unik mulighet til å påvirke og videreutvikle selskapets virksomhet. Sentrale oppgaver vil være både å forvalte og utvikle porteføljer av eiendom for eksisterende og nye kunder, ivaretakelse av selskapets Controller-funksjon og forretningsutvikling. Du rapporterer til daglig leder.

Arbeidsoppgaver

 

Ønskede kvalifikasjoner

Om deg

Vi ser etter deg med utpreget kundefokus, kommersiell tankegang og strategiske evner. Du er systematisk og  strukturert, og har stor arbeidskapasitet. Du identifiserer deg med selskapets verdier; trivelig, selvstendig og modig, og har interesse for eiendom.

Om oss

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser i et solid og spennende selskap i en bransje i rask utvikling. Du blir en del av et uformelt og positivt arbeidsmiljø og arbeidssted vil være Bodø. Vi har virksomhet flere steder i Nord-Norge og et faglig og strategisk samarbeid med eierne av selskapet.

CV og søknad sendes til daglig leder Magne Risvik på e-post: magne.risvik@realef.no Søknadsfrist: 10.10.2021, søknader behandles fortløpende. Oppstart: etter avtale. Ta kontakt på tlf: 905 97 110 hvis du har noen spørsmål vedrørende stillingen.

Magne Risvik

Daglig leder

E-post: magne.risvik@realef.no
Tlf: +47 905 97 110
Adresse: Teglverkveien 17, 8006 Bodø