Trygt og komfortabelt på jobb

REAL Eiendomsforvaltning har bred kunnskap og erfaring innenfor brann og sikkerhet, og vi har jobbet med en stor variasjon av virksomheter og prosjekter. Vi hjelper dere med å ivareta oppgaver og dokumentasjon innenfor brann og sikkerhet. Vi har kompetanse til å stille som huseiers representant/brannvernleder og som kontaktpunkt ut mot myndigheter og andre kontrollorgan. Vi bistår din virksomhet på brannteknisk rådgivning, og kan i tillegg tilby rådgivning innenfor brannvern. Vi gjennomfører opplæring og veiledning til systematisk sikkerhetsarbeid. Vi tilbyr blant annet øvelser og brannvernopplæring, organisering av det interne brannvernarbeidet og samt rådgivning og oppfølging av branndokumentasjon.

Brann og industrivern

Vi bistår din virksomhet på brannteknisk rådgivning, og kan i tillegg tilby rådgivning innenfor brannvern. Vi utarbeider beredskapsplaner for dere basert på risikoforhold og vurderinger i virksomheten, og gjennomfører innkjøp av utstyr og tilrettelegging etter behov.

Sikringsplanlegging og rådgivning

Vi har kompetente rådgivere som kan bistå virksomheten din når det kommer til dimensjonering av overvåkning, låssystemer, adgangskontroll, objektsikring og sikringssoner. Våre rådgivere har erfaring med å jobbe på prosjekter i alle størrelser, og vi finner den beste og tryggeste løsningen for dere.

Kontakt oss

Bodø

Kristin Aag

Avdelingsleder

E-post:
kristin.aag@realef.no
Tlf: +47 920 95 627
Adresse:
Teglverkveien 17
8006 Bodø

Helgeland

Thomas Bohlin

Daglig leder

E-post: thomas.bohlin@realef.no
Tlf: +47 994 98 485
Adresse:
Smedveien 14
8610 Mo i Rana

Harstad - Hålogaland

Per Olsen

Salg- og markedskoordinator

E-post:
per.olsen@realef.no
Tlf: +47 916 85 733
Adresse:
Med Klubbholmen 6C
9409 HARSTAD